Current AffairsPublic Services

RED FILE – Wow another scandal is out by Ministry of Finance.

 

Wow another scandal is out by Ministry of Finance.
I feel all this is just a tip of the ice berg.
They should also investigate all the other Ministry too i hope.
Sedih melihat sifat2 manusia yg gelojoh ini.
All this while ramai opposition seperti Lim Kit Siang, Karpal, Ambiga and a few others tried to remind us.
Tapi ramai sangat orang Melayu, Umno etc naik berang dan menuduh mereka mcm2 sampai maki hamun bangsa mereka pun ada.
Padahal this are the hero of this country yg nampak banyak salah laku in this country.
Tak semua ini fitnah!
Di akhirnya Allah itu jatuh kan manusia2 ini satu persatu and exposed all their wrong doing with all this facts, figures etc.
So interesting and shocking to see all this drama minggu ini coming out episodes by episodes.
Rupa nya selama ini ramai Tipah yg sudah tertipu!
I spoke to some of my friends yg baru celek biji mata mereka have said
” Itu la i feel ashamed and wished i had taken the time to read and understand the whole issues from day one then listening to what others have said”.
So we continue to watch more la and see how many more biji mata yg akan terbuka dan brave enough untuk menelan kelemahan masing2 yg di tipu hidup2 lagi.
We are a rich nation of just about everything yg Allah dah blessed this country.
people across all culture, food Omg so much more than the rest of the world.
But all this years where did all this country wealth gone to?
Lanun di dalam negara ini sebenar ramai dan bertahun lamanya.
Itu pun ramai tak celek biji mata mereka.
Ini belum lagi cerita ” Fail dah” kisah2 ” Al Lembu” la pulak coming out.
A lesson to all human being setinggi tinggi Tupai Melompat di akhirnya jatuh tersembam ke bumi jugak kan.
Yang pasti the next few months ramai yg tidur tak lena panas la pungkok masing2 pun.
Kita kerja mcm nak mampus siang dan mlm mereka2 ini senang lenang anak beranak mencekik hasil negara yg menjadi kan rakyat negara ini susah!
What a drama in this country which now become the world center off attraction.
So embarrasing pulak tu.
So many of us worked so hard to paint a beautiful image for this country including me and to see we come to all this mana tidak hati kita sakit dan di kecewa kan! Sedeh!😢

 95 Total Page Views,  1 Views Today

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button