Banking and Financial

RHB = REALLY HOPELESS BANK!!!

Aku geram betul sekarang ni ngan management bank kat negara kita ni, sbab dorang susah betul nak layan kehendak pengguna.
Alkisah, aku ada masalah kad kredit RHB Bank, so aku kena call la no cawangan RHB yang aku buat kad tu, kat Sg Buloh. Yg bengangnya, nak call ni satu hal sbab x boleh call direct terus kat no cawangan Sg Buloh tu. Pastu aku cuba la call no HQ, ckp nk call no cawangan Sg Buloh tu. Then dia cakap la, dia akan sambungkan dan suruh aku tunggu jap. Nak berbulu gak la aku tunggu, lbih dari 10 minit. Lpas tu baru la dapat ckp ngan no cawangan tu. Ada gak aku tngok complaint kat internet, staff RHB ni tido sbab call x angkat2, bazirkan kredit yg call tu
Nampak x? Management RHB Bank ni menyusahkan pengguna sbab kalau nak call no cawangan bank, kena contact satu nombor dulu ,bru boleh call cawangan tu. Xder ke dorang ni nak provide no cawangan tu in case kalau ada emergency apa2 ke. Mmg boleh call HQ, tapi kalau HQ pun cara cmni gak, aku berani cakaplah , management mcm “haprak”. X guna la dorang ni promosi nak utamakan customer la, jaminan simpanan kalau x pandai buat strategi nak attract customer.

 734 Total Page Views,  1 Views Today

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button